I løbet af den seneste måned er U17-pigerne gået fra at være 15 indmeldt til at være 22, så der nu er rigeligt med spillere til to hold.

I den første weekend med niveaustævne spillede ét hold i 2. division med to store sejre til følge. Dette foregik uden cheftræner Jeppe, da hustruen Camilla, fem dage over termin, fik veer lørdag d. 31. august. Søndag d. 1. september om natten kom så en lille, velskabt dreng til Verden. Tak til Jonny, Hanne og fam. Dohn for at hjælpe med en god og kompetent afvikling af de to kampe.

I den netop overståede weekend blev der igen spillet niveaustævne. Denne gang med to hold. Et hold til 2. division og et hold til 1. division B.

Lørdag d. 14. september spillede pigerne to kampe til 2. div. imod hhv. Greve Håndbold og Dianalund/Tersløse. Begge kampe endte med ærgerlige nederlag på ét mål, 16-17 og 24-25. Det kunne ligeså godt være blevet til uafgjort eller sejre. Pigerne kæmpede bravt og humør og sammenhold fejlede absolut ingenting. Det havde været sjovt og fortjent med min. to point over de to kampe, men sådan blev det desværre ikke i denne omgang.

Søndag d. 15. september spillede pigerne så to kampe til 1. div. B imod Hornbæk IF og GOG Håndbold. Disse kampe var ligeså intense som lørdagens kampe. Første kamp blev vundet 27-26 efter at have været bagud 16-22 med et kvarter igen. Et flot comeback i en noget ujævn kamp, hvor begge hold havde meget gode og meget dårlige perioder. Anden kamp steppede pigerne virkelig op i en flot og velspillet kamp imod et dygtigt hold fra GOG Håndbold. Her trak pigerne også det længste strå med en sejr på 25-24 i en virkelig intens kamp.
 
 

Det var en kæmpe fornøjelse for trænerteamet at mærke den håndboldglæde, det sammenhold og den omsorg og respekt for hinanden, der fyldte hele håndboldweekenden både før, under og efter kampene. Både blandt forældre og spillere. Det er virkelig gode byggesten at have for sæsonen. Er det på plads, så bliver alting bare lettere.

Mandagens træning var tiltrængt tilbagelænet og afslappende. Pigerne havde god tid til og mulighed for at pleje deres ømme kroppe under den fysiske træning, hvor de havde stor indflydelse på, hvad de havde behov for selv.

Netop da haltræningen skulle til at gå i gang kom Jeppe og hans hustru, Camilla, rullende ind med en barnevogn. I barnevognen lå deres lille Elliot, blot 15 dage gammel. Straks stod samtlige 18 U17-piger omkring barnevognen for at se den lille fyr. Det skabte glæde og det var dejligt at se og mærke den store interesse der var fra pigernes side. Elliot var meget interesseret i de ting der foregik. Så interesseret at han næsten ikke kunne koncentrere sig om at spise. Og det siger ikke så lidt. Det er helt sikkert langt fra sidste gang, at han er med i Ringsted Sportscenter.
 
 

Vi takker for en dejlig weekend og en sjov og hyggelig mandagstræning. Vi glæder os til at tage fat på det videre forløb. Den seneste periode har virket meget lovende for sæsonen.

Trænerteamet for U17P
- Jonny og Jeppe