Forretningsbetingelser for TMS Ungdom´s website www.tms-ungdom.dk

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: TMS Ringsted
Selskabsform: Forening

Adresse:
TMS Ringsted
Tværalle 8
4100 Ringsted
CVRnr: 20903902

Officiel e-mail adresse:info@tms-ungdom.dk
Officiel web-adresse: www.tms-ungdom.dk

PRISER
Alle priserne på www.tms-ungdom.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening..

Du kan via dit kort købe følgende produkter:
- Tilmelding til hold(eller flere hold)

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

BETALING
På http://www.tms-ungdom.dk/ kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa/Dankort
eDankort
Kreditkort
Mobilepay
Betaling sker forud.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos TMS RINGSTED / TMS UNGDOM samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos TMS RINGSTED / TMS UNGDOM har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos TMS RINGSTED / TMS UNGDOM, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.
Se iøvrigt menupunktet GDPR på hjemmesiden 
 
FOTO
Ved at acceptere nærværende betingelser accepterer du samtidig at TMS UNGDOM kan bringe billeder af kamp- og træningssituationer hvor du er en del af en større gruppe spillere.
 
Ved portrætbilleder vil vi altid indhente mundtlig tilladelse til offentliggørelse af portrætbilleder (Kan fx være i forbindelse med kåring som månedens spiller, kampens spiller eller lign.)
 
Skulle du finde billeder på vores hjemmeside du ikke mener skal være offentliggjort kan du altid rette henvendelse til webmaster@tms-ungdom.dk 
 
DELTAGELSE I AKTIVITETER
Som medlem af TMS Ringsted er du forpligtet til at deltage i aktiviteter/opgaver arrangeret af TMS Ringsted og TMS Ungdom. Dette kan fx være salg af skrabelodder, deltagelse i opgaver omkring seniorkampe samt til hver en tid at være en god ambassadør for håndboldsporten og holdånden i TMS Ringsted.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at opdatere sin profil.

PRISER
Alle priser er i danske kroner (DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening.)
Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD
TMS RINGSTED / TMS UNGDOM tager forbehold for tryk- og prisfejl.
TMS RINGSTED / TMS UNGDOM er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
TMS RINGSTED / TMS UNGDOM og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.tms-ungdom.dk,herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

-at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
- at www.tms-ungdom.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

TMS RINGSTED / TMS UNGDOM og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af TMS RINGSTED / TMS UNGDOM ydelser samt forlade hjemmesiden.

Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for TMS RINGSTED / TMS UNGDOM. TMS RINGSTED / TMS UNGDOM påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af TMS RINGSTED / TMS UNGDOM ydelser på www.tms-ungdom.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

TMS RINGSTED
Tværalle 8
4100 Ringsted
 
Opdateret 01/04/2020