TMS RINGSTED U13 drenge har i weekenden den 10. - 11. august, for andet år i træk afholdt HIS CUP på Haslev Idrætsefterskole.

Igen i år var Maribo, GOG og Ystad inviteret og der blev spillet masser af god håndbold lørdag og søndag. De fire hold stod godt til hinanden, hvilket gjorde, at alle kampe var meget tætte og velspillede.

Udover håndbold emmede Haslev Idrætsefterskole af god stemning på kryds og tværs af holdene. "Det er et super godt opstartsstævne og vi er meget glade for samarbejdet med TMS RINGSTED", udtaler Poul Syberg fra GOG.

"Det samarbejde, som vi har med TMS Ringsted, er super godt og vi får kampe på et højt niveau. Vi glæder os til at se TMS i Ystad i vinterferien", udtaler Sebastian Seifert fra Ystad.

Lørdag aften blev der tid til vandglidebane på airtrack og spring i trampoliner til stor fornøjelse for spillere og trænere.

"Vi er super glade for dette opstartsstævne, som spillemæssigt er på et meget højt niveau. Rent socialt er det fedt, at drengene har det godt med hinanden, uanset hvilket hold de spiller på eller hvilket land de kommer fra", udtaler Jakob Gøtze og Mike Engsbye fra TMS Ringsted.

Vi, i trænerteamet på TMS Ringsted U13 drenge, siger tak for lån og håber, at vi må bruge de fede faciliteter på Haslev Idrætsefterskole igen en anden gang