Sponsorer

BESKRIVELSE AF SCOUT FUNKTION I TMS UNGDOM

Primært formål at fastholde en stamme af spillere, der sikrer eliteniveau på U-14 og U-16 og samtidigt sikre basis for hold 2 på årgangene.

Evt. kontakt fra forældre fra omegnsklubber i ovenstående årgange besvares af årgangstræneren. Årgangstræner tager kontakt til scout ved interesse for U14 spillere i nærområdet, som har udviklingspotentiale.

U16 spillere kontakte direkte af scout med opfølgning af telefonisk kontakt til forældre. Der skal være samtykke med årgangstræneren før kontakt.

Spillere skal desuden tiltrækkes TMS ved profilering af elitemiljø med uddannet trænerstab, sundhedsteam, fysisk træning, målmandstræning mv.
Ved kontakt til forældre skal det præciseres at spiller/forældre indgår i klubarbejde med opgaver som fx dommerbord, skrabelodder, sponsorspisning m.m.
Ungdomsscouten indgår altid i dialog og samtykke med trænerteams, men kommandovejen for evt. klubskifte går gennem scouten. Det er væsentligt at der tages hensyn til egne spillere fra lokalområdet 4100 og at det vurderes, hvordan nye spillere skal kunne bidrage enten til elite- eller breddeniveau.

Lokale U10 og U12 spillere bør komme af egen fri vilje gennem lokal påvirkning. Omegnsklubber kontaktes ikke aktivt af TMS ungdom på børneårgange
 
 
Opdateret 6/9/2018