Klubmodul henter siden
Plastfabrikken Crew - Julefrokost
VIGTIGT LÆS NEDENSTÅENDE

Ved at trykke ja til denne tilmelding og bekræfte betaling af 0 kroner har du tilmeldt dig som crew til dette arrangement på Plastfabrikken. Din tilmelding er registreret når du har modtaget bekræftelse på din mail.

Arrangementet finder sted som nævnt i eventet og du vil blive kontaktet af TMS tovholder for at få nærmere besked om præcis mødetid og eventuelle detaljer.

Praktisk information: Du skal møde op i sort tøj. Husk at det skal være praktisk tøj, da arbejdet indeholder bartjans samt opfyldning af varer og bortskafning af skrald etc.

Som tak for din indsats vil TMS Ungdom efter modtagelse af vores honorar fra Plastfabrikken indsætte 50 kroner per time du har arbejdet på dit barns konto i TMS, der senere kan bruges til betaling af fx kontingent, stævner eller tøj fra webshoppen. Pengene kan ikke udbetales kontant.

HUSK AT SKRIVE I KOMMENTARFELTET på tilmeldingen hvilken spiller pengene skal gå til.

Skattemæssigt er det muligt for dig at optjene 1500 kroner per kalenderår modsvarende 30 arbejdstimer. Du er selv pligtig til at opgive denne indtjening til Skat.

Skulle du efter tilmelding blive forhindret i at deltage eller har du andre spørgsmål skal du henvende dig til plastfabrikken@tms-ungdom.dk hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

OBS: Du skal være over 18 for at melde dig til. Tilmeldinger fra profiler under 18 år vil blive slettet uden varsel.
Tilmeldte
4 /12
Tilmeldingsfrist
12.12.2019
Tidspunkt
13.12.2019 kl. 13.00 - 14.12.2019 kl. 02.00
Sted
Plastfabrikken
Min løn skal gå til:*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'