Dommeren dukker ikke op, men Oliver og jeg får fat i en tilskuer, som fløjter kampen (han gør det rigtig fint)

Det er et returopgør og en svær kamp. Da Greve var i Ringsted, blev de sendt retur med 32-7. Vores optakt gik mest på, at have fokus på de ting vi træner i hverdagen.

Vi starter godt ud, med højt tempo. Greve hænger godt fast. De har en rigtig god skytte, som vi har svært ved at få lukket ned. Vores spil er til tider lidt rodet. Greve dækker et 3-3 forsvar, men den del har vi nemt ved. Greve løber rundt i hallen, som en form for fangeleg, det gør at vores spil bliver lidt rodet.

Efter pausen, bliver Greve sat af. TMS pigerne vinder “fangelegen”. Vi finder vores gode spil frem, og i de sidste 15 minutter spiller pigerne rigtig god bold, og Greve må stå og kigge håndbold.

Alle var på måltavlen. Vi prøvede til sidste fløjt, at få et straffe - således at Anna målmand også kunne komme på tavlen.

Vi har haft mulighed for, at spiludvikle i de sidste 4 kampe. Det er en styrke, at vi er ved at bygge en bredde op.

Ubesejret u13 pige hold. Vi er stolte i trænerteamet. Vi mangler meget endnu, men det er “ikke så ringe”. Ingen træthedsskader, og fuld plade til træning.