Søndag stillede U14p-2 op til kamp på hjemmebane mod Lammefjorden.
Lammefjorden er et anderledes hold at spille imod, hvorfor det blev en svær kamp at spille.

TMS pigerne spiller en noget rodet første halvleg og kommer ikke til chancerne mod et meget fladt Lammefjorden. Stillingen er 7-5 i Lammefjordens favør da pigerne går til halvleg.

En god snak i halvlegen med noget mere strukturering i spillet går pigerne klar på banen til 2. halvleg.
Første del af halvlegen er kampen meget lige og 6 minutter før tid er stillingen 11-8 fortsat i Lammefjordens favør. Herefter giver TMS pigernes arbejde i det offensive forsvar pote og det udløser 4 flotte scoringer. I kampens hede får Lammefjorden et straffe i sidste sekund og dommeren lader tiden løbe ud. En ellers velspillende Laura Bjørnskou får desværre ikke fingre på bolden, hvorfor kampen ender uafgjort 12-12.

Pigerne kan opleves igen på hjemmebane den 3. marts hvor de vil tage imod Jersie kl. 11.45.