Der var lagt op til det helt store brag i Sakskøbings sportscenter denne søndag eftermiddag inden Danmarks herrers store VM-brag! Sakskøbing havde lagt op til duel med ordene “... en stor udfordring venter idag, men vi tror på sejr!” i dagens kampprogram.
TMS pigerne var klar fra start og selvom Sakskøbing ligger ud med at score kampens første mål så er der ingen tvivl om paratheden da kontramaskinen gik igang og vi fører med 9-2 efter 10 minutters spil.

Pigerne dækker offensivt og Sisse Mortensen tager flot fra imellem stængerne. TMS pigerne går til pause med en føring på 16-8.

I 2. Halvleg starter pigerne lidt usikkert ud og Sakskøbing bliver spillet mere ind i kampen - dog fastholder TMS pigernes deres komfortable føring og bliver siddende på kampen. 2. halvleg byder på flere flotte scoringer fra flere spillere og en velspillende Anna Stockfleth i målet.
TMS vinder kampen over Sakskøbing med cifrene 30-18. Caroline Brønd scorer kampens sidste mål og bliver efterfølgende kåret til kampens spiller - kæmpe tillykke!!

Generelt skal der lyde ros til hele holdet for at spille disciplineret og koncentreret i alle 50 minutter.

Pigerne spiller igen på lørdag den 2. februar kl. 14.15 i Rødovre stadion hal. Her møder de Hvidovre/Rødovre og der er lagt op til en spændende kamp!