Klubmodul henter siden
Plastfabrikken Crew - Dagrofa
Kære alle forældre til spillere og spillere over 18 år 
 
Ví mangler frivillige til at bemande vores bar på Plastfabrikken til dette arrangement.
 
Vagten er fra kl 1700 til festen slutter ca kl 0200 og består i udskænkning af drinks, øl og vin, samt let oprydning.
 
Pt mangler vi 6 personer til dette arrangement og vi har stadig plads på andre af arrangementerne på Plastfabrikken - se mere på vores hjemmeside på https://tms-ungdom.dk/cms/EventOverview.aspx

Som tak for din indsats vil TMS Ungdom efter modtagelse af vores honorar fra Plastfabrikken (ca 20 dage efter arrangementet) indsætte 50 kroner per time du har arbejdet på dit barns eller din egen konto i TMS, der senere kan bruges til betaling af fx kontingent, stævner eller tøj fra webshoppen. Pengene kan ikke udbetales kontant.
 
Praktisk information: Du skal møde op i sort tøj. Husk at det skal være praktisk tøj, da arbejdet indeholder bartjans samt opfyldning af varer og bortskafning af skrald etc. 
 
Skattemæssigt er det muligt for dig at optjene 1500 kroner per kalenderår modsvarende 30 arbejdstimer. Du er selv pligtig til at opgive denne indtjening til Skat. Hvis du vælger at din indtjening istedet skal gå til et helt hold/årgang er din indtjening skattefri.

Skulle du efter tilmelding blive forhindret i at deltage eller har du andre spørgsmål skal du henvende dig til plastfabrikken@tms-ungdom.dk hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

OBS: Du skal være over 18 for at melde dig til. Tilmeldinger fra profiler under 18 år vil blive slettet uden varsel.
Tilmeldte
8 /10
Tilmeldingsfrist
30.11.2019
Tidspunkt
29.11.2019 kl. 17.00 - 30.11.2019 kl. 02.00
Sted
Plastfabrikken
Min løn skal gå til: *:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'