BESKRIVELSE AF REKRUTERING AF NYE SPILLERE I TMS UNGDOM

Primært formål at fastholde en stamme af spillere, der sikrer eliteniveau på U-15 og U-17 og samtidigt sikre basis for hold 2 på årgangene.

Evt. kontakt fra forældre fra omegnsklubber i ovenstående årgange besvares af årgangstræneren. Årgangstræner tager kontakt til den sportslige ansvarlige ved interesse for U15 spillere i nærområdet, som har udviklingspotentiale.

U17 spillere kontaktes direkte af den sportslige ansvarlige med opfølgning af telefonisk kontakt til forældre. Der skal være samtykke med årgangstræneren før kontakt.

Spillere skal desuden tiltrækkes TMS ved profilering af elitemiljø med uddannet trænerstab, sundhedsteam, fysisk træning, målmandstræning mv.
Ved kontakt til forældre skal det præciseres at spiller/forældre indgår i klubarbejde med opgaver som fx dommerbord, skrabelodder, sponsorspisning m.m.
Den sportslige ansvarlige indgår altid i dialog og samtykke med trænerteams, men kommandovejen for evt. klubskifte går gennem den sportslige ansvarlige. Det er væsentligt at der tages hensyn til egne spillere fra lokalområdet 4100 og at det vurderes, hvordan nye spillere skal kunne bidrage enten til elite- eller breddeniveau.

Lokale U11 og U13 spillere bør komme af egen fri vilje gennem lokal påvirkning. Omegnsklubber kontaktes ikke aktivt af TMS ungdom på børneårgangene.
 
Opdateret 16/5/19 
  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 57 61 87 97 en løsning fra Klubmodul