Hold1 som deltog i A-rækken:
Så har hold 1 været til Næstved Cup. Weekenden bestod af 2 gruppekampe (fordi et hold i puljen desværre havde trukket sig), samt evt knald eller fald kampe. Første gruppekamp blev spillet mod Raklev. En rigtig kaos kamp hvor ingen rigtig var til stede og kunne lykkes med de mål vi havde sat sig for. Det betød også at vi næste dag skulle få 2 point mod Hillerød hvis vi ville gøre os forhåbninger om en plads i et super stærkt A-slutspil. Denne kamp viser dig at være langt mere tæt, hvor vi tilgengæld for ramt lige præcis det vi aftaler i forsvaret. Desværre smitter det ikke af i angrebet mod et meget velspillende og stærkt Hillerød forsvar. Derfor taber vi 11-6. Vi røg derfor i B-slutspillet mod Ajax og Maribo. Sidstnævnte er et hold som også forventes at være med i toppen i A-rækken i turneringen.
Kampen mod Ajax er en rigtig fin kamp, dog ryger vi ned i deres tempo, og vi kommer derfor ikke rigtig i gang. Men uden problemer vinder vi 17-12. Finalen var altså mellem os og Maribo. Med en masse intens fight og vilje hele kampen igen, blev alle mål forløst, og alle drenge spiller klart turneringens bedste kamp! Vi vinder en tæt finale 15-12!!
Ellers har weekend været brugt på en masse sociale ting, hvor vi har hygget os, slappet af og været sammen med andre hold (bl.a. U13P). Os fra trænerteamet siger tak for en fed weekend med drengene og den opbakning der har været for forældrene. Vi ser meget frem til turneringsstart lige rundt om hjørnet.
Mvh.
Nicolai og Ulrik

Hold2 som deltog i B-rækken:
Vi har en flok skønne 09 drenge som fungerer godt sammen og alle har det sjovt på tværs af begge hold. Vi var tilmeldt U13 b række og starter mod 08 Hvidovre 2 og taber desværre 11-9. Tæt kamp, men vi bliver udfordret på deres offensive forsvar. Og med lidt tålmodighed havde vi kunnet spille lige med dem. En kamp drengene kan lære af. Lørdag møder vi København HK som vi slår 14-8, en kamp hvor vi er gode i forsvaret og angrebsmæssigt. Super kamp af alle .
Senere møder vi et lidt svagt HØJ 3 hold, hvor vi vinder 19-10.
I dag i kvart finalen møder vi Maribo hvor vi ser det bedste 6-0 forsvar længe .
Alle hjælper hinanden og i angrebet får vi presset på alle 3 bagspiller pladser . En god kamp som vi vinder 15-13.
I Semi finalen møder vi et fysisk stærkt Hillerød hold. Et hold som umiddelbart var overmagten. Men vi kæmper vanvittigt flot, finder fine løsninger og taber kun 11-9. En super flot indsats , som Mads og jeg er super stolte af.
Sejt , at vi når så langt i A slut spil i b rækken ??
Mvh
Mads&Christian

Hold 3 som deltog i C-rækken:
Først vil jeg sige det er en fornøjelse at være sammen med drengene, de trives rigtigt godt sammen, også på tværs af hold. Så de er nemme at være afsted med.
Spillemæssigt har det været lidt blandet. Det første hold vi møder var nok en hold som skulle spille i B rækken, der havde vi det svært og taber. 2. kamp en meget lige og spændende kamp, hvor vi følges ad. Men de sidste 5 min. går vi tør for kræfter og laver tekniske fejl, og vi taber med 3 mål. Men en rigtig flot kamp af drengene.
3. kamp er endnu mere lige og mega spændende. Det er små marginaler der gør vi taber med 2 mål. Lidt mere tålmodighed og træfsikkerhed kunne have vendt det til vores fordel.
Slutspil søndag møder vi spillere som generelt er 1-1.5 hoved større (som Thor sage bagefter - De har godt nok spist meget rugbrød??). Vi bliver lidt låst af deres størrelse, og har ikke troen på at bryde igennem. Forsvaret/målmand gør det super godt, vi lukker kun 6 mål ind. Men vi for kun selv scoret 2 mål, så taber kampen.
Det er for de fleste på dette hold første år med streg, dette skal der arbejdes med både i angreb og forsvar. Samtidig er der mange nye spillere med, som ikke har spillet håndbold længe, så selvom man har tabt kampene, har de kæmpet flot.
Mvh
Alex

 

 

 
   
   

 

  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul