Det bliver Søren Baagøe, Jesper Øvad, Kristian Beck & Lars Gravesen, der skal træne U17 pigerne.

 

Søren Baagøe 

 

Jesper Øvad 

 

Kristian Beck 

 

Lars Gravesen 

 

Søren Baagø har efter nogle års pause fra trænergerningen fået tiden og energien tilbage til en cheftrænerrolle for vores dygtige U17 piger. Søren kommer med en bred trænererfaring i bagagen og har således trænet på højt niveau på pigesiden fra U16 til 1. div. Damer. Har desuden en baggrund som instruktør på HRØ og DHF´s trænerkurser og har siddet i uddannelsesudvalget. Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet med Søren Baagøe.

Med sig i teamet får han Jesper Øvad, som i indeværende og kommende sæson ligeledes er træner for vores Dame 2 og derigennem har en direkte kobling til hele vores setup mellem ungdom og senior på pigesiden.

Kristian Beck har været med omkring pigerne i en årrække og fortsætter sit gode arbejde i 2021-2022.

Lars Graversen er et kendt ansigt i TMS, da han i en længere periode har stået for målmandstræningen i TMS-Ungdom samt 1. div. Damerne. Lars bliver ansvarlig for målmandstræningen på pigesiden fra U13 og op til Dame Senior. U17 pigerne vil indgå i et tæt samarbejde med vores U19 piger og dame senior, herunder med fællestræning. Der vil i sæsonen 2021-2022 blive arbejdet videre med TMS elitekonceptet fra indeværende sæson, med tæt sparring mellem U15P – Dame senior. Dennis Hønholt vil fortsætte sit gode arbejde som pige-koordinator.

Søren udtaler:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at stå i spidsen for U17 pigerne og blive en del af hele konceptet på pigesiden i TMS Ringsted. Jeg ser et rigtig godt potentiale i truppen og er sikker på vi går en rigtig god sæson i møde.” 

  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul