TMS Ringsted Ungdom har nu styr på setuppet omkring U17-drengene til den kommende sæson og kan med glæde præsentere trænerteamet.

Trænerteamet kommer til at bestå af cheftræner David Grandahl, førsteholdsassistent Peter Rudgaard, andenholdstræner Morten Schmidt og holdleder Jørgen Alnor.

 

  
 David Grandahl Peter Rudgaard
  
 Morten Schmidt Jørgen Alnor

 

 

U17-drengeholdet kommer til at blive en forhåbentlig stor og bred årgang, hvor en masse 04-drenge kommer hjem fra efterskole og nogle spændende og talentfulde 05-drenge rykker op. Efter sidste sæson sendte TMS Ringsted Ungdom 14 04-drenge afsted på efterskole, og ambitionen er at få langt størstedelen af de 14 drenge hjem i den grønne trøje igen. 

En gruppe af de meget talentfulde 05-drenge i TMS Ringsted Ungdom smutter en tur på efterskole i den kommende sæson, men flere bliver også hjemme og kommer til at indgå i det stærke U17-setup.

Cheftræner David Grandahl, der også stod i spidsen for 04/05-drengene som U15-træner, glæder sig til at arbejde med denne årgang igen og udvikle videre på den talentfulde gruppe.
- Jeg er super glad for, at jeg får muligheden for at arbejde videre med 04/05 i TMS-regi. To årgange, som jeg brænder virkelig meget for, og som jeg har været en del af, siden jeg kom tilbage til TMS. Jeg har en stærk tro på, at vi får bygget videre på de grundsten, vi har lagt i de foregående sæsoner, og at vi kan opnå nye højder for udvikning og resultater, siger David Grandahl og tilføjer: 
- Jeg glæder mig til at arbejde videre i dette trænerteam med Peter, Morten og Jørgen, for vi komplimenterer hinanden rigtig godt og bidrager alle med forskellige kompetencer. Det, mener jeg, kan bidrage til at skabe de allerbedste forudsætninger for drengene. 
David Grandahl bliver assisteret af Peter Rudgaard, som han tidligere har dannet trænerteam med i både TMS og andre klubber. Morten Schmidt og Jørgen Alnor har også begge været en del af 05/06-trænerteamet med David og Peter i denne sæson, så det er et i forvejen sammentømret trænerteam. 
Sportslig ansvarlig på drengesiden i TMS Ringsted Ungdom, Oliver Preben Jørgensen, er også rigtig godt tilfreds med, at det er lykkes klubben at holde de fire trænere samlet, og at de sammen kan videreudvikle på den talentfulde 04/05-årgang. 
- Det er ingen hemmelighed, at vi i TMS Ringsted har været meget tilfredse med det arbejde, de fire trænere har leveret på U15-årgangen i denne sæson, og vi har fuld tiltro til, at de sammen kan udføre et mindst lige så stærkt stykke arbejde med den kommende 04/05-årgang. 

 

 
 Oliver Jørgensen
 

  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul