TMS Ringsted Ungdom er klar med endnu en glædelig nyhed.

Teamet på U15 pigerne til sæsonen 2021/2022 er på plads. Vi kan med glæde melde ud, at det stærke team fra denne sæson, fortsætter arbejdet med udviklingen af den store talentfulde spillertrup på U15 pigerne. Det vil sige, at Lasse Krøis fortsætter som cheftræner, flankeret af de to erfarne TMS profiler Jørgen Lagerbon og Helle Petersen.

Derudover fortsætter de to unge trænere Mikkel Olsen og Oliver Vallebo i teamet. De har begge udvist stort engagement i denne sæson og har tillært sig yderligere erfaring i trænergerningen med god støtte i det erfarne team. Der påtænkes tilknyttet yderligere 2 ung-trænere i teamet. Tilknytning af ung-trænere i de enkelte teams er et væsentligt led i klubbens videre arbejde med vores ung-trænerkoncept.

Cheftræner Lasse Krøis udtaler: "Efter en meget kort sæson i teamets første år med pigerne, har der ikke været tvivl blandt trænerne. Vi ønsker alle at fortsætte i projektet, og glæder os meget til at komme ind i hallen og genoptage arbejdet med udviklingen af spillerne. Det ser ud til vi igen bliver 3 hold i årgangen med 5 tilknyttede trænere. Vi håber igen at lykkes med at skabe to hold i 1. Division til turneringen efter jul, samt ét hold i 2. Division, så vi igen kan tilbyde noget unikt for de mange gode spillere på årgangen.

 

Lasse Krøis 

 

Jørgen Lagerbon 

 

Helle Petersen 

 

 

Mikkel Olsen 

 

Oliver Vallebo 

  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul