TMS Ringsted Ungdom har nu styr på setuppet omkring U15-drengene til den kommende sæson og kan med stor glæde præsentere trænerteamet på årgangen. 

   

En tidligere kending i TMS Ungdom, Henrik Fog, vender retur i rollen som cheftræner – nu for U15-drengene.

Henrik Fog har tidligere stået i spidsen for vores U16 drenge i TMS. Henrik Fog bliver assisteret af en træner med årelang erfaring i TMS Ringsted, Jesper Petersen.

Ansvarlig for hold 2 bliver Oliver Pedersen, der startede som træner i TMS i denne sæson, og som altså nu fortsætter trænergerningen i TMS på U15 drengene. Vi arbejder sammen med teamet omring en 4. person til at assistere Oliver Pedersen med hold 2.

Cheftræner Henrik Fog glæder sig over at vende retur til TMS Ringsted og til arbejdet med de talentfulde drenge Henrik Fog udtaler:
”Efter, at jeg nu har gået hjemme i Korsør i et år og samlet energi, ser jeg meget frem til igen at være tilbage i TMS, som for mig, er det helt rigtige match. TMS er en klub med et højt ambitionsniveau, og hvor udviklingen af den enkelte håndboldspiller samtidig vægtes højt. Med andre ord er TMS en klub med de helt rigtige værdier for ungdomsspillere, hvilket er af stor betydning for mig. Jeg var sidst i TMS i sæsonerne 17/18 og 18/19, hvor jeg trænede U16-drengene. Ser meget frem til at samarbejde med Jesper Erik, som udover at være TMS-dreng, har et stort kendskab til drengene på U15-holdene.”

TMS Ungdom ser meget frem til samarbejdet med det stærke trekløver og til at følge udviklingen af spillerne på årgangen.
  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul