Som køerne der slippes på græs, er vi sprunget ud i niveaustævnerne og vores puljer på U15 piger, med stor lyst og energi.

Vi er kommet utrolig godt fra land, med at få spillet de 2 årgange sammen, hvor vi langt størstedelen af spilletiden leverer tempofyldt og tålmodigt angrebsspil, initiativrig kontrafase, dynamisk og fysisk forsvarsspil. Sammenspillet mellem de mange nye sidemakkere, begynder efterhånden at se naturligt ud, og pigerne ligner mere og mere spillere, der ikke altid er overrasket over hvad holdkammeraten gør på banen.

Vi trænere nyder de mange timer, vi arbejder med pigerne – og nyder i fulde drag, at se de mange fede håndboldkampe, hvor pigerne forsøger at vise os, de ting vi arbejder på at blive bedre til.

Resultatmæssigt er vi kommet fornuftigt fra start, og er stadig i live i alle 3 puljer, hvilket er lovende for en masse spændende og betydningsfulde opgør den kommende måned. Vi trækker i arbejdstøjet i november måned, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan, for at spille med i toppen af puljerne.

Vi glæder os til hver træning og håber at mange vil komme og se vores kampe i hallerne rundt på Sjælland

Hilsner fra Trænerteamet

 

  


 

  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul