Når U15 piger hold 2 spiller kampe i denne sæson er det ekstra spændende, da trænerteamet har besluttet at rykke holdet i 2. division frem for a-rækken, hvor de spillede før jul. Pigerne havde flere `nemme` sejre før jul, derfor syntes trænerne de skulle udfordres lidt mere.

Deres første kamp i 2. division, spillede de på hjemmebane mod Brøndby, kampen var tæt og intens. Ved pausen var stillingen 9-7 til Brøndby. TMS-pigerne var i lynladeren i pausen, så 5 minutter inde i 2. halvleg var stillingen 11-11. Holdet holdt højt humør, sammenhold og kæmpede til sidste sekund.

Kampen var præget af rigtig mange ´stolpe ud’ skud, som lige så godt kunne have været ’stolpe ind’ så havde resultatet været et helt andet. Fiona passede godt på målet, med en flot redningsprocent på 43,5.
Trods slutresultatet 22-18 til Brøndby, var det en tæt kamp.

Denne søndag var pigerne i Vallensbæk, kampen startede lidt langsomt, 5 minutter inde i kampen, fik TMS pigerne, lukket ned i forsvaret, så i 10 minutter af 1. halvleg, scorede Vallensbæk ikke nogen mål. Desværre fandt de et par huller igen, så pausestillingen var 10-7 til Vallensbæk. 10 minutter inde i 2. halvleg havde TMS pigerne fundet løsningen på at stoppe Vallensbæks top scorer, som i 1. halvleg scorede 50% af deres mål, så hun i 2. halvleg ikke kom til scoring. 12 minutter af 2. halvleg kom Vallensbæk slet ikke til scoring.

Stillingen 20 minutter inde i 2 halvleg var 16-14 til Vallensbæk, men Så fandt TMS pigerne det ekstra gear, kampen blev afgjort i sidste minut, hvor TMS var bagud med 2 mål, et godt angreb førte til et mål, da modstanderen var på vej retur, fik AB fisket bolden og sendte den videre til Toft, som lagde en sikker scoring i målet, kampen sluttede 18-18.

Kampen blev spillet med mere ro end vi tidligere har set, og efter træner Thomas’ ønske lykkes det at få arm på 3 gang. Forsvaret gjorde det godt, og Fiona tog hele 44,4% af modstandernes skud.