Generelt:

  • Du må ikke komme til håndbold hvis du har symptomer eller er "nær kontakt" Se uddybende retningslinier under punktet DREJEBOG.
  • Er du 18 år eller derover skal du have gyldigt coronapas, hvor din test er taget maksimalt 72 timer inden træning.
  • Ringsted Sportcenter kan ved stikprøve af alle tilstedeværende forlange at se gyldigt coronapas for spillere og tilskuere på 18 år og derover. Trænere på 18 år og derover er fritaget for coronapas.
  • Vi opfordrer forældre til ikke at være i hallen under træningen, for at minimere smitterisikoen samt minimere antallet af stikprøver.
Vi må træne i grupper af 100 spillere, trænere og evt. forældre (se punktet om forældre) og derfor er der reelt ikke noget forsamlingsforbud for os

Omklædningsrum:

Der er maks på 15 personer i vores omklædningsrum i Ringsted Sportcenter. Vi opfordrer så mange som muligt til at bade hjemme for at begrænse smittespredningen.

Forældre:

Må færdes i Ringsted Sportcenter. Vi opfordre kraftigt forældre til ikke at opholde sig i hallen under træning, da dette minimerer risiko for smitte og samtidig minimerer antallet af stikprøver der skal foretages.

Der er 2 undtagelser: 

  • Forældre der deltager i aktiviteten (For vores vedkommende KUN TuMlingS)
  • Forældre til børn på TMS AllStarz, hvor det vil være umuligt for barnet at gennemføre træning uden at mor/far er tilstede.
Alle andre forældre har forbud mod at opholde sig i hallerne under træning. 

Drejebog:

TMS Ungdom har udarbejdet en drejebog, som løbende opdateres. Denne drejebog vejleder forældre, spillere og ledere i håndtering af corona i klubben. Drejebog kan ses ved at bruge dette link: /cms/../cms/Clubnewtmsungdom/ClubImages/Corona/Corona drejebog TMS Ungdom 210420.pdf

Vi håber, at vi på trods af Covid-19 kan få gennemført træningerne på en sikker og forsvarlig måde, og at de fremmødte, trods omstændighederne, får en god oplevelse hos os i TMS Ringsted Håndbold.

Ved spørgsmål eller tvivl er I velkomne til at kontakte Jan Rømer på 60 78 83 11 eller jan@tms-ungdom.dk

Med venlig hilsen
Ungdomsudvalget i TMS Ringsted Håndbold
  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul