Onsdag d. 15/11-17 skulle TMS Ringsteds U14 piger på langfart til Birkerød, hvor forrige rundes modstandere fra Rudersdal ventede. Sidste kamp blev en tand eller to for spændende, og viste sig bestemt ikke at være for sarte sjæle, da kampen først blev afgjort efter tid på et straffekast. Ringsted spillerne var derfor draget nord på med motivationen for at gøre det bedre denne gang.
Kampen forløb meget anderledes, sammenlignet med første opgør. Denne gang var det med Rudersdal i kontrol af kampen, hvor de førte gennem hele første halvleg og konstant forsøgte at trække tempoet ud af kampen. Dette var til stor frustration for Ringsted pigerne, som reagerede ved at lave for mange fejl og alt for ofte forfalde til at spille i modstandernes tempo. Generelt havde de grønne svært ved at finde vejen til netmaskerne hvilket i høj grad skal tilskrives alt for lavt angrebstempo. Når bolden blev grebet stod man stille og skulle det ske at der blev lagt et pres, så kom bolden sjældent videre til en medspiller – det var ganske enkelt for meget enkeltmandspræstationer og for lidt holdspil. Med 5 minutter tilbage af første halvleg havde Ringsted kun scoret 5 gange. Det blev der dog pyntet på med 2 kontrascoringer til slut inden pausen.
Det gav lidt momentum til pausetid, hvor der blev talt med store bogstaver omkring afleveringskvalitet, indstilling og vilje. På banen blev spillet kun marginalt bedre, og trænerteamet forsøgte sig derfor med et alternativt og lidt mere offensivt forsvar – til trods for at det defensive havde virket glimrende. Det resulterede i at TMS kom bagud 11-7 kort inde i 2. halvleg og her så tingene først rigtig sort ud. Heldigvis formåede målmandsparret hos TMS at hæve deres niveau, og her skal især Line Christiansen roses for at komme flot igen efter at måtte lade sig udskifte i første halvleg. Målmændene var i høj grad med til at vende kampen for Ringsted, som først ca. 8 minutter før tid knækkede koden bag Rudersdals forsvar. Det resulterede i 5 mål og dermed en dobbelt så sikker sejr, som første opgør mod selvsamme hold.
I en kamp hvor ingen brillerede og alle bød ind med det, som de på dagen kunne, blev kampens spiller målvogter Line Christiansen. Valget faldt på Line fordi hun i høj grad symboliserede meget af det, som karakteriserer dette hold – vi giver ganske enkelt ikke op før der er fløjtet af og vi tror på at vi til hver en tid kan løfte os tilbage ind i kampen igen! Flot comeback af Line og selvfølgelig også af holdet. Der skal dog investeres i træningslokalet det kommende stykke tid for at forbedre angrebsspillet betydeligt.

Dagens gode nyhed er dog at pigerne med sejren nu er sikret minimum 3. pladsen i puljen og dermed ligeledes minimum 1. Division B efter jul, hvilket også var målsætningen inden sæsonstart. Med en sejr i kommende kamp over Himmelev (ude søndag d. 19/11 kl. 16:45), kan pigerne tilmed sikre sig minimum 2. pladsen i puljen og har dermed chancen for at spille kvalifikationsspil til 1. Division A. Hvis pigerne skulle være så dygtige og heldige at blive nr. 1 i rækken går man uden om kval. spillet og er på forhånd sikret at spille med på Sjælland og Øernes fornemmeste niveau, blandt de 6 bedste hold. Det ville være en fantastisk præstation, men lige nu og her er målet blot en sejr søndag d. 19/11 mod Himmelev.