Søndag d. 5/11 afholdte TMS Ringsted hjemmebanedag for alle ungdomshold. Det betød at der til alle kampe var indløb, navneopråb, musik under kampen og kåring af kampens spiller. Generelt et super initiativ fra klubbens side og herunder også de frivillige forældre, som havde stået for det hårde benarbejde. Stor ros fra dagens skribent!
Selve håndboldkampen blev aldrig nogen opvisning i flot og finurligt håndboldspil, men snarere en kamp på at minimere antallet af tekniske fejl og have mest is i blodet på de vigtigste tidspunkter. Kampen bølgede gennem hele første halvleg frem og tilbage, men man sad dog med en fornemmelse af at Ringsted havde et gear eller to mere i at bruge af. Rudersdal hang flot på og TMS var i perioder ramt af at de blåblusede modstandere lykkedes med at genere rytmen i Ringsted pigernes angrebsspil. Det blev derfor ofte til enkeltmandspræstationer, hvor Petra Hansen og Camilla Myssen heldigvis havde fået skruet skudarmen rigtigt på. Det usikre angrebsspil forplantede sig for første gang i sæsonen til Ringsteds ellers stensikre base, nemlig forsvaret. Pigerne virkede usikre på aftalerne og kom alt for ofte på mellemhånd eller endnu værre, taget med hænderne i lommen. Det er naturligvis blot metaforer, men de dækker meget godt over oplevelsen med TMS pigernes forsvarsspil, som for første gang i hele sæsonen, alle kampe inklusiv, måtte indkassere mere end 16 mål på 2*25.
Anden halvleg var heller ingen fryd for håndbold connaisseurens øje, men vi hæfter os ved at de mange fremmødte tilskuere fik en intens kamp der først blev afgjort på straffekast efter tid, hvor Petra Hansen iskoldt satte bolden uden for målvogterens rækkevidde. Petra blev af et enigt dommerpanel bestående af TMS Ringsteds 1. Divisions damer, Cecilie Dalmose og Ida Kingo, udpeget som kampens spiller – meget fortjent.
2 point er 2 point, og selvom man har spillet til sit eget lavmål tæller pointene nøjagtig lige meget i tabellen. Og apropos tabellen, så er status nu at TMS har mødt alle hold i rækken én gang og det er kun FIF der har formået at tage point fra Ringsted pigerne. En lovende start, som skal følges op når den står på retur opgør mod først Himmelev ude den 19/11 kl. 16:45 i Himmelev Hallen.