Kamp søndag 5. november U16D vs. HUK Øresund.

Inden dagens kamp mod HUK Øresund havde TMS U16 drenge fra 1 division 0 point. Alle var enige om, at dette skulle der laves om på i dag, hvor der samtidig var klub dag. Rammerne var sat med indløb, musik og opråb under kampen, det eneste vi skulle var bare at udfylde rammerne.

Efter en noget nervøs start hvor stillingen efter 10 min var 3-4 blev der skiftet lidt rundt på pladserne. I midten af 1 halvleg stod vi bedre i forsvaret og Sigurd tog godt fra i målet. Dette gjorde at vi fik gang i vores kontra bølge og kunne gå til pause med en føring. I 2 halvleg buldrede vi videre og i løbet af kort tid, var vi ikke i tvivl om, at der lå 2 point og ventede. Jeppe Uldahl fik gang i hammeren og lavede 7 kasser og blev dermed topscore. Sebastian Vedel som til daglig spiller venstre fløj fik i store dele af kampen lov til at prøve kræfter som venstre back, dette gik rigtigt godt. Sebastien fik lagt et rigtig fint tryk som gjorde, at han selv lavede en del mål men også fik spillede sine kammerater op til nogle gode chancer. I forsvaret blev der taget godt fat i midterblokken af b.la. Mathias og Oliver. Begge keepere leverede også en god indsats.

Dejligt endelig at få 2 point og så på en klub dag med mange mennekser i hallen. Godt kæmpet drenge - det var en holdindsats.

Kampens spiller for TMS blev Sebastian Vedel som ud over at lave 5 mål havde mange gode aktioner.

I næste uge er der 2 kampe. Pokal kamp onsdag hjemme og turneringskamp ude fredag mod HIK hvor vi har en revanche tilgode.