Søndag d. 8/10-17 spillede både TMS Ringsted U14 pigers hold og hold 2 hjemme. Nedenfor følger et referat af førsteholdets sejr over Himmelev. Kampen var runde to i turneringen og der var derfor vigtige point på spil ift. placeringen i rækken og dermed hvilken række man skal spille i efter jul.
Ringsted pigerne var indforstået med opgaven men kom alligevel ikke helt så godt fra start, som man indledningsvis kunne have håbet. Forsvaret var for stillestående og angrebsspillet gik for langsomt. Heldigvis kom Line Christiansen, der havde fået chancen fra start i målet, godt for land og det betød at de to hold fulgtes ad i starten af kampen. Det var dog Ringsted pigerne der hele tiden virkede, som om de var i kontrol og man fornemmede at der var et gear eller to mere, som ventede på at blive rullet ud. Det var også Ringsted, som havde klart lettest ved at spille sig til store chancer hvor især Petra Hansen skal nævnes for at tage stort ansvar angrebsmæssigt og konstant være en urofaktor i Himmelevs forsvar. Stillingen ved pausen var 8-5 til TMS.
I pausen blev der talt om at der skulle vises mere vinder attitude, at der skulle mere vilje til og at både angreb-, samt kontrafasen gik for langsomt. At dømme efter indledningen på anden halvleg lod det til at være gået op for Ringsted pigerne, som kom ud, som lyn og torden. Forsvaret stod bedre og fulgt op af Mathilde Rømer i målet, som kom på banen fra anden halvlegs start, betød det også at kontrafasen pludselig lignede en 6-sporet tysk motorvej hvor tempoet nærmest ikke kunne blive for højt. Niveauet for forsvaret og kontrafasen var i denne periode meget højt, og man kan kun drømme om at det niveau kan fortsættes resten af sæsonen. Himmelev havde derfor også meget svært ved at dæmme op for Ringsted pigernes anden bølge der væltede ned over dem gang på gang, og som oftest med mål, som resultat. I denne fase viste Camilla Myssen sine store kvaliteter, hvor hun med autoritet og fysik buldrede gennem Himmelevs forsvar. Der var også inden kampen blevet talt om at Ringsted skulle være bedre til at fodre sine fløje noget mere, og det kunne ses hvor der i dagens kamp kom langt flere udspil til fløjene, end hvad der har været de seneste kampe. Det resulterede også både mål, men også mere plads til bagspillerne, hvor vi dog fortsat har lidt arbejde foran os ift. at forbedre denne del.
Generelt en meget flot anden halvleg, som blev vundet overbevisende 15-4. På dagen var der mange gode præstationer, og alle bød ind både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt. Kampens spiller blev Camilla Myssen for hendes især flotte præstation i 2. halvleg. Næste kamp for hold er der et stykke tid til, da vi rammer en periode med efterårsferie blandt andet, og pigerne skal derfor først i kamp igen d. 29/11-17 på hjemmebane mod HIK, som på papiret er seedet over TMS. Der er derfor lagt op til et brag af en håndboldkamp! Kig forbi og tag bare familien med ?