U12P-1 er kommet godt fra start i årets første kampe. Pigerne har spillet pokalkampe mod henholdsvis Holbæk og Raklev på hjemme- og udebane og det samlede blik fra trænerbænken viser at kollektivet har sejret i begge kampe.

Fredag den 29. September spillede pigerne mod et meget offensivt Holbæk forsvar, der bød på store udfordringer i starten. Men som kampen blev ældre fandt pigerne det gode spil frem som de fik bygget op til Nordea cup i Næstved, hvor de bla. hiver de gode angrebsløsninger frem og spiller flot håndbold. TMS pigerne spiller desuden en vellykket forsvarskamp i et defensivt 6-0 forsvar, der virker overfor de små, hurtige Holbæk piger. Kampen ender 19-7 til TMS' favør.

Dd spiller pigerne ude mod Raklev 2 hvor tålmodighed og koncentration blev sat på programmet. Dette formår pigerne at holde igennem 2x20 minutter hvor det blev til flere lange perioder med flot forsvar - og angrebsspil. Pigerne scorer 13 mål i første halvleg og sætter sammen mål om at score samme antal mål i 2. halvleg. Pigernes målsætning bliver opnået med et flot mål af Julia Moesgaard på et frikast efter tid. Kampen ender 26-9 til TMS' favør. Pigerne er gået videre i pokalturneringen hvor der senere vil blive trukket lod om hvilken modstander de skal møde.

Pigerne står dog ikke stille, og spiller dermed turneringskamp imorgen (søndag) hvor Jersie venter på udebane.