2. oktober 2017

U16D - Hold 1
Der ventede hold 1 noget af en mundfuld i føste kamp. Modstanderen var nemlig DM favoritterne fra Taastrup Håndbold. Inden kampen havde vi snakket om, at vi ikke ville lægge os ned men, at det var en gratis kamp.

Hallen var godt fuldt da mange jo gerne vil se en god gang U16 1 divisions bold. Allerede fra 1 fløjt blev der lagt et massivt pres på drengene. Bagkæden fra TIK var fysisk stærke og vi måtte ret tidligt i kampen erkende at vi havde udfordringer med mand mand spillet. Vi hang på de første 15 min af kampen og var heldig at have Jon i målet. I første halvleg havde Jon en redningsprocent på 50 % - super flot. I angrebet var det primært vores back som havde tur i den. Både Jeppe og Christoffer lavede et par gode mål ude fra.

Pause resultatet var 17-8.

2 halvleg var samme billede som 1 halvleg. Fejl i angrebet gav kontra mål både på første og anden bølge. Sebastian Vedel blev desværre skadet og dette gjorde at vi havde svært ved at lægge helt samme pres. Vi havde problemer med at komme igennem forsvaret og formår kun at lave 5 mål i anden halvleg. Sigurd overtog målet fra Jon og fulgte trop og havde mange gode redninger. Vi holder TIK på 14 mål i anden halvleg.

Alt i alt en godkendt præstation mod en forventet tophold.

U16D - Hold 2
Så var det endelig tid til at tage hold på turneringen for U16 drenge. Hold 2 startede med at spille hjemme mod Rudersdal. Grundet nye turneringsregler kunne vi desværre ikke råde over hele truppen da enkelte spillere havde skiftet til TMS efter at have været startet op i andre klubber.

På trods af dette kunne vi mønstre 9 kampklare gutter som var klar på at give den en skalde. Til dagens kamp havde vi igen fået Oliver Teesgaard på banen, som havde været ude med en skade.

Vi kom fint fra start og fik sat nogle gode angrebsåbninger op som førte til mål. Der blev taget godt fat i forsvaret hvor Teesgaard og Daniel fik tacklet fint af på midten. Pause resultatet var 9-12. Vores keepere Kristian og Bertram havde nogle gode redninger og enten med at stå med henholdsvis 40% og 33%.

2 halvleg bar desværre præg af, at vi kun have få udskiftere. Vi følger ok med i løbet af kampen og er nede med 3-4 mål midt i kampen. I slutningen løber modstanderne os over ende og vi ender med at tabe 26-17.