Tirsdag aften kl. 18.55 stod den på pokalkamp ude mod Raklev G&I som til dagligt spiller i 1 division. For præcis en måned siden
mødte vi samme hold i niveaustævnet om at komme i 1 division. Denne kamp vandt vi 30-25.

Grundet små skader i truppen havde vi valgt at blande hold 1 og 2 til denne kamp. Drengene var meget opsat på kampen og var tændte fra starten.
Hele kampen igennem fulgtes holdene ad. Der var ikke mere end 2-3 måls forskel og hullerne blev hurtigt lukket igen. Forsvaret stod rigtig godt, der blev tacklet fint igennem over hele linjen og specielt Joakim og Tobias M fik sat skik på midter blokken.

Pause resultatet var 13-13 hvilket var et fair resultat. Sigurd som startede på mål havde en redningsprocent på 43% i første halvleg. Der var rigtig mange gode takter i angrebet. Alle mand var klar på at komme tæt på forsvaret der hvor det godt kan gøre lidt ondt.

Efter pausen bølgede kampen lidt frem og tilbage. I slutningen af kampen blev vi desværre ramt af nogle dumme 2 min. udvisninger disse kostede dyrt. Da der mangler 1 min. af kampen er vi bagud 23-22, vi har et langskud som bliver reddet. Til alt held samler Sebastian Lund den op på venstre fløj og laver et lækkert mål over hovedet på målmanden fra en spids vinkel. Raklev har nu 30 sekunder til at score og de kommer faktisk til en rigtig fin chance men Bertram i målet napper bolden så kampen ender 23-23. Alt i alt en rigtig god præstation fra drengene og i bund og grund et fair resultat.