Referat fra Nivea stævne 1 div. i Sundbyøster hallen.

Drengene så super godt ud da de ankom til Hallen i deres FLOTTE paradedragter sponsoreret af Bays Revision og familien Brink.

Efter en rigtig god trænings indsats her i opstartsfasen tog TMS u-14 drenge 1 div. til niveau stævne hvor de var seedet 4, det gav lidt pres på, for at vi skulle holde vores seedning, som var vores store mål.

Første kamp var mod team Helsinge og drengene var virkelig sat op og spændingsniveauet var der, kunne man mærke på drengene, som kom rigtigt godt fra start , med et flot forsvar og kontra fase som sad lige i skabet. Og efter 15 min førte TMS med 12-3.

TMS satte sig på kampen og vi brugte bænken til at prøve flere ting af så alle kom godt i gang, alle markspillere kom på scoringslisten. Igennem hele kampen spillede vi med tålmodighed og spillede chancerne 100% igennem, det var en fornøjelse. Slutstilling 25-15.

Næste opgør var mod Ajax København hvor drengene fortsatte den gode start med at bringe sig foran med 4-1, men desværre blev vi ramt af nogle straffekast og udvisninger så Ajax kommer på 5-5. Da vi bliver fuldtallig igen får vi de næste 5 min gang i vores kontra og forsvaret står solidt, med gode redninger fra Rasmus og vores fløje Marius og Victor fandt deres storspil frem og var meget traf sikre. Vi går til 10-5 på bare 5 min.
Vi bliver igen ramt af udvisninger og pause resultatet hedder 13-11 i TMS favør.
2 halvleg stikker TMS af og bringer sig foran 18-13. I denne periode er der flot angrebsspil med gode angrebsåbninger. Ajax bliver også ramt af udvisninger og vi køre en sikker sejr hjem med 29-20. De sidste 15 min går det super med vores udskiftninger ( bedre end i første kamp) Vi havde for mål, at når vi skiftede ud skulle de der kom på banen, kunne bidrage til at vi ikke faldt i niveau og den mission ramte drengene til fuld tilfredshed for alle.

Vi beholdte Seedningen som nr.4 FLOT.

ALLE drengenes selvtillid var i top efter både hold 1 og hold 2 vandt stævnet i Kolding.