U15D - På billedet mangler Valdemar Mikkelsen samt de hjemvendte Oscar Olsen og Rasmus Gøtze.

Inden niveaustævner blev aflyst havde vi fået arrangeret træningskamp med Taastrup ik på u15 drenge.

Først mødtes andetholdene og her blev TMS overmatchet af et fysisk stærkt TIK mandskab. Vores knægte kæmpede en brav kamp og udviste stort god moral. Det var dog ikke nok mod de dygtige TIK drenge som sejrede 28-16.

Der var derfor ønske om revanche i førsteholdenes kamp umiddelbart efter. Igen kom Taastrup drengene med stor fysik men her kunne TMS matche og det blev en rigtig flot håndboldkamp.

TMS kom bedst fra start og skabte en hurtig føring på 4-1 hvor Valdemar Mikkelsen havde andel i alle TMS mål. Herfra fulgtes holdene til 9-7. Lidt ændringer forsvarsmæssigt og gode redninger i målet gav pludselig et hul til 16-9. Inden pausen havde TIK dog igen fået skabt kontakt til halvlegsstilling 17-15.

Anden halvleg blev en forsættelse af første og TMS var hele tiden i front med kontrol på kampen. På stregen var Kasper Teglgaard stærk og Tobias Andersen var sikkerheden selv fra begge fløje. TIK kom aldrig tættere end 2 mål og til slut viste tavlen 33-29.

Generelt bød alle ind ligesom alle kom på måltavlen med scoringer. Det viser god bredde og især fordi der var flot come back i den grønne trøje til Oscar Olsen og Rasmus Gøtze. Fedt at se dem hjemme i Ringsted igen.

Nu er det tilbage på træningsbanen og især forsvarsmæssigt skal holdet løftes sig frem mod turneringsstart.