Søndag d. 31. marts stod det på returopgør imod Roskilde Håndbold i kampen om den direkte plads til det officielle U14 DM.

Drengene havde trænet hårdt op til den afgørende kamp, samt brugt en del timer i videorummet sammen med deres trænere. Der var nogle ting, der skulle rettes på så vi kunne komme tættere på Roskilde, som stak af i det første opgør og vandt sikkert med 7 mål.

Andet opgør blev en spændende affære med et godt spillende TMS forsvar, der gjorde det svært for Roskilde i perioder at lave mål og det resulterede i en mere målfattig kamp end sidst.

Desværre blev det for TMS vedkommende også svært at lave mål i den anden, da Roskilde dækkede op på meget højt niveau med god fysik.

Vi kom tættere på end sidst, men kampen ender 16-19 til Roskilde efter 8-9 ved pausen.

Meget sigende hvor godt drengene klarede det, var at lave 64 frikast/spilstop overfor et stærkt fysisk hold og det er som regel nok til at vinde en håndboldkamp. Desværre gav det også 4 straffekast til værterne og 5 udvisninger til os. Modsat fik vi ingen straffekast og Roskilde stod blot med én udvisning i ellers intens kamp.

Tillykke til Roskilde, med Sjællandsmesterskabet og DM-pladsen. De var bedre end os over 2 kampe.

Måske det kan blive til et revancheopgør til DM, da vi spiller DM-kval imod GOG på søndag d. 7. april 2019 kl. 14.00 i Ringsted Sportscenter. Kom og bak os op i Dansk kabel-tv arena