U14p-1 har i denne måned kun spillet to kampe hvor begge har været mod et velspillende Hvidovre/Rødovre. Kampen i Rødovre kræver blod, sved og tårer men ender desværre med et 3 måls nederlag og pigerne måtte gå slukøret hjem.

Pigerne har derfor de seneste uger arbejdet hårdt hen imod at der skulle være revanche på hjemmebane.
Før kampen er pigerne klar og helt med på at hvidovre/Rødovre skal have kamp til stregen.

Første halvleg skal vise sig at indeholde hele 30 scoringer.
TMS pigerne starter kampen ud med at have svært ved at komme til scoringer og trods pres fra forsvar og målmænd suser boldene ind i nettet.
Pigerne kommer dog igen og finder de gode løsninger frem, spiller sammen og kan gå uafgjort til halvleg 15-15.

Anden halvleg bød på et endnu mere velspillende TMS hold, der selv med nye trænede taktiske elementer lykkedes flot. Pigerne har fået flow i spillet, hvor alle på banen byder ind og forsvaret står godt. Kampen ender med en 4 målssejr på 26-22.

Pigerne ligger pt. nr. 1 i rækken og kan opleves på hjemmebane på søndag den 3. marts hvor de tager imod Brøndby kl. 9.50.