De sidste forberedelser skulle på plads inden turneringen fløjtes igang hhv. idag fredag for hold 2’s vedkommende og på onsdag den 10. oktober for hold 1, hvorfor begge hold var draget til træningskampe.

Alle var draget til Kirke Hyllinge torsdag aften, og aftenen startede ud med kamp mellem de 2 første hold.
Pigerne i grønt kom godt fra start og var hurtigt foran 4-0, det gode forsvars - og angrebs arbejde blev fulgt op af en redning på straffe af Sisse Mortensen.
Flot spil igennem halvlegen gjorde at TMS kunne gå komfortabelt til halvleg.

Efter få justeringer går pigerne til 2. halvleg, hvor deres velorganiseret spil, særligt anført af 2. bølgen gør at føringen opretholdes. Pigerne holder fart og Anna der er kommet på mål til anden halvleg følger op på Sisses gode arbejde og afslutter kampen med en trippleredning hvorefter pigerne kan danse sejrsdans ovenpå resultatet 30-20.

Efterfølgende mødes begge klubbers 2. hold.
TMS pigerne kommer desværre skidt fra fra start og kommer bagud 4-1, men med god fight får pigerne kæmpet sig op på 4-4. Igennem resten af halvlegen følges holdene ad og de kan gå til pause med stillingen 8-8.
Holdene fortsætter med at følges ad til hvad der viser sig at blive en målrig halvleg.
Gode opspil fra venstre siden gør at der bliver plads over midten og på højre back således at pigerne kommer igennem til mange fine afslutninger og flere flotte scoringer.
Kirke Hyllinge pigerne er dog hurtigere end os og til trods for at have fulgtes igennem kampen, stikker de af til allersidst og TMS pigerne må se sig besejret med 19-17.

TMS Ringsteds u14 piger melder sig klar til turneringsstart og glæder sig alle til at komme igang.
Hold 2 kan idag den 5. Oktober opleves i Dansk Kabel TV arena kl. 19.15 hvor de tager imod Frem 83 fra Skælskør.
Hold 1 tager på onsdag den 10. Oktober imod Roskilde håndbold. Kampen spilles kl. 18.30 og ligeledes i Dansk Kabel TV arena.