50 gange skulle bolden i nettet før dommerens afsluttende fløjt lød og u14p2 kunne danse sejrsdans.

Fredag aften i Dansk Kabel TV Arena tog u14p2 imod Frem 83 fra Skælskør.
Pigerne var klar til kamp og tændte på at det skulle blive et opgør der skulle vindes.
TMS pigerne var fysisk overmatchet så det stod hurtigt klart at hvis kampen skulle vindes måtte skoene kridtes og der skulle løbes stærkt.
Holdene starter med at følges ad i kampen, frem til at pigerne i grønt får knækket koden.
En velspillende Sophia Boitang får sat flere flotte skud ind i nettet.

I anden halvleg følger Julia Moesgaard trop med flot angrebsspil i samarbejde med Boitang, der gør at TMS pigerne trækker fra.
I kraft af skade hos holdets normale målvogter, havde Frederikke Petersen bevæget sig ind i mellem stængerne fra starten af 2. halvleg, hvor hun gør en god figur. Sammen med holdets gode forsvarsspil i et offensivt 5-1 forsvar har hun flere redninger og må siges at være dagens spiller i skysovs.
Kampen er absolut ikke afgjort før at Marie Fynholm sætter det absolut vindende mål til 26-24 ind bag Frem 83s målmand få sekunder før tid og pigerne kan fortjent klappe sig selv på skulderen og danse sejrsdans.

Pigerne har i denne uge et tætpakket program og spiller derfor allerede igen imorgen søndag den 7. Oktober. Kampen finder sted i Antvorskov Hallen kl. 15.40