Søndag den 9. September spillede u14p 2 niveaustævne i Antvorskov Hallen, hvor KHKS ventede i første kamp.
Pigerne har en hæsblæsende start med gode takter. Backerne glider efter gode temposkift forbi forsvaren og får sat bolden ind i nettet.
Pigerne er gode til at holde fokus på aftalerne i første halvleg, til trods for lidt rodet spil fra modstanderholdet, formår de at holde KHKS nede på 6 scoringer i første halvleg.
KHKS går på banen til 2. halvleg med turboen skruet på, og efter 3 hurtige scoringer måtte TMS pigerne hanke op i sig selv, vende tilbage til de oprindelige aftaler og kunne derefter hive en flot storsejr i land på 28-10.

Anden kamp stod mellem TMS og Raklev. Raklev blev spottet som nogle små hurtige spillere, så her lød meldingen yderligere på at elastikken mellem forsvarene skulle være kortere og der skulle en del mere benarbejde til i forsvaret for at kampen skulle kunne lykkedes.
Elastikken forblev intakt og ikke for spændt og et godt forsvarsarbejde førte til velspillet angreb, særligt med Line Sivertsen i front med mange flotte scoringer og ikke mindst assist til både center og modsatte back.
TMS pigerne kommer hurtigt komfortabelt foran og ender med en fin sejr på 22-13.

Samlet set er det en flok piger i god udvikling med potentiale til meget flot håndboldspil, alle i grønt kommer på måltavlen i løbet af de to kampe, mens de to klipper i orange tager godt fra!

U14p 2 spiller næste gang ved Næstved cup den 22.-23. september hvor der vil blive bygget videre på de gode takter.