Lørdag den 8. september dragede TMS’ u14p 1 mod Roskilde hvor et længeventet 1. divisions niveaustævne endelig skulle stå. Alle de trænede elementer skulle stå sin prøve mod hhv. Amager og Hillerød.

Amager kom for fulde drøn. De er små, hurtige og ikke mindst dygtige spillere. De var desværre mere end hvad TMS pigerne kunne håndtere denne lørdag.
TMS pigerne halser efter på måltavlen igennem det meste af kampen og til trods for flere tilretninger bliver spillet delvist låst og pigerne formår ikke at løse deres 5-1 forsvar og få bolden i nettet.
Kampen ender 12-18 i Amagers favør.

Efter at have rystet nederlaget mod Amager af sig, kom pigerne klar til kamp på banen mod Hillerød.
Vi vidste inden at det var nogle piger der ville stå godt til os, og efter nøje taktik i omklædningsrummet var pigerne klar!

En noget kikset start med hurtige og overflødige udvisninger fra dommeren, til toppen af forsvaret, der stod overfor en hurtig playmaker hos Hillerød gjorde bl.a. at holdene fulgtes det meste af første halvleg.
I anden halvleg trækker pigerne i grønt lettere fra med +3 mål. Pigerne spiller flot angreb med gode løsninger der ligger op af aftalerne fra omklædningsrummet.
Hillerød sætter en slutspurt ind og æder sig desværre ind på måltavlen men føringen bevares og pigerne kan klappe sig selv på skulderen med en flot sejr på 15-13!

Pigerne træner ihærdigt videre inden de i kommende weekend drager til GOG cup og har æren af at spille mod GOG og IF stjernen lørdag den 15. September.