Tirsdag d. 30/1-18 tog TMS Ringsteds U14 piger til Farum for at møde Furesøs udvalgte i en kamp i 1. Division B. TMS lå i en gunstig position til at tage førstepladsen mens at Furesø sloges for at finde deres første point i rækken.
Det var et tændt TMS hold der gik på banen og fra start viste at de ikke var taget den lange vej, en tirsdag aften, blot for at ligge sig ned. Kontrafasen fik presset Furesø i bund og på de tre første kontrafaser havde Tascha Køj scoret to gange og Petra Hansen en enkelt. I kontraspillet skal Nicoline Vendelborg også fremhæves for en række gode dybdeløb, som også kastede 3 mål af sig. Desværre blev Ringsted forsvaret rystet af et velspillende Furesø mandskab, kombineret med nogle tvivlsomme og meget verbalt voldsomme dommerkendelser, som efterlod forsvaret meget tilbageholdende. Heriblandt en 2 minutters udvisning til målvogter Mathilde Rømer, der desværre havde overset at dommeren markerede for hjørnekast og ikke målkast. Dommeren vurderede at hun bevidst udøvede usportslig optræden, ved at kaste et udkast til Camilla Myssen, som var stukket i dybden og fik derefter en udvisning. En formentlig korrekt kendelse, som dog var med til at ryste Ringsted pigernes forsvar, som ikke holdte vanligt niveau. Angrebsspillet og kontra løbene var den afgørende forskel og Ringsted kunne derfor fortjent gå til pause foran 13-11.
I pausen taltes der om forsvaret og hvad der skulle ændres. Løsningen blev at falde tilbage fra det offensive forsvar og ned i det stærke 6-0 forsvar. Det skulle vise sig at stabilisere forsvaret men samtidig også automatisk medføre at de grønblusede stod i forsvar meget længere end normalt. Gennem det meste af halvlegen var Ringsted spilstyrende hvor der blev udvist flot angrebsspil og føringerne undervejs nåede op på et tidspunkt på 8 mål. Desværre faldt spillet en anelse fra hinanden mod slutningen, hvilket gav Furesø nogle unødvendige mål. Sejren var dog aldrig i fare og, som træner var det beroligende at se pigerne vinde kampen på periodevis flot angrebshåndbold, hvor det så ofte har været vores forsvar og målvogtere der har været den afgørende forskel. Altafgørende var kontrafasen, som Furesø på intet tidspunkt formåede at dæmme op for. Kampen sluttede med en 21-24 sejr til TMS, som vandt uden at imponere. Dertil skal det siges at det ikke kun var Ringsted der ikke ramte dagen, men også Furesø der spillede en fin håndboldkamp og virkelig kæmpede for chancen. Fløjene, Laura Green, Emma Pedersen og Nicoline Vendelborg løb med titlen, som kampens spillere. På en dag hvor ingen spillede over evne, så formåede fløjspillerne at score på 6 ud af 7 forsøg, samt holde en lav fejlprocent.
Næste kamp for hold 1 er søndag d. 25/2-18 Kl. 11:30 hjemme mod det sidste hold i puljen, som vi endnu ikke har mødt, nemlig Ledøje-Smørum.