Søndag d. 21/1-17 skulle TMS Ringsteds U14 pige, hold 1, i kamp for tredje gang efter julepausen. Modstanderen var AB, som havde taget turen fra Gladsaxe mod det midtsjællandske. Kampen var et opgør mellem de to eneste ubesejrede hold i rækken, og der var derfor lagt op til en afgørende kamp om vigtige point i toppen af rækken.
Det var et tændt AB hold, som mødte op i Dansk Kabel TV Arena i dagens anledning. De ofrede alt hvad de havde i samtlige dueller og spillede generelt med en imponerende entusiasme og tro på egne evner. TMS pigerne var ikke lige så klar fra start og det kom til udtryk ved at for mange afslutninger enten var forbi mål, eller inden for rækkevidde af ABs målvogter. Det betød at Ringsteds scoringsprocenter var faretruende lave, og i frustration, over at målene ikke væltede ind på samlebånd, begyndte flere spillere at bære bolden op i fart selv. Det førte til fejlafleveringer og generelt mange tekniske fejl. Det gav naturligvis dagens modstandere blod på tanden, som i første halvleg fik tilkæmpet sig 4 straffekast, med 3 mål til følge. Til trods for den, mildest talt tvivlsomme tekniske kvalitet, som TMS demonstrerede – formåede de at følge trit og med en scoring i sidste sekund af Petra Hansen, kunne dommeren fløjte til pause med stillingen 8-8.
Fluen på væggen beretter om at der i pausen blev talt med store bogstaver af Ringsteds trænerteam. Det blev påpeget at spillet var for individuelt, at der var for mange tekniske fejl og at angrebsspillet var for ustruktureret. Objektivt set må opsangen have virket, for på bare 4 minutter af 2. halvleg havde Ringsted bragt sig foran 11-8. Stærk start på halvlegen, der vidner om at Ringsted havde spillet et gear eller to under vanligt i første halvleg.

Den gode start varede dog ikke ved og AB kom faktisk op på 12-12 inden Ringsted igen skruede tempoet op. Derfra så TMS sig ikke tilbage og det var hele tiden en kamp, hvor man fornemmede at det var hjemmebaneholdet, som var i kontrol. Det stationære angrebsspil blev aldrig så glidende og velorkestreret, som Ringsted tidligere har vist at de kan spille, men til gengæld stod forsvaret, samt målvogtere, endnu en gang på et utrolig højt niveau. Hvilket blandt andet illustreres af at AB ”kun” laver 10 mål i åbent spil.

Gennem hele kampen var en Ringsted spiller mere toneangivende end de andre, hvor hun med stort lederskab, flot fight og en god attitude gik forrest for Ringsted holdet denne dag. Tascha Køj var fra start til slut en fornøjelse at følge og hun fik også meget fortjent titlen, som kampens spiller. Andre nævneværdige præstationer er fløjenes forsvarsspil og store træfsikkerhed, samt Lea Pedersens store arbejde både forsvar- og angrebsmæssigt. Vi kommer heller ikke udenom Petra Hansens 8 mål, som også er imponerende i sig selv.

Næste kamp er tirsdag d. 30/1-18 Kl. 19:00 i Farum mod Furesø Håndbold. I mellemtiden spiller hold 2 kamp søndag d. 28/1-18 på udebane mod SMUT BG i Stestrup.