U16 Drenge er kommet godt fra start i 2 halvdel af sæsonen hvor vi desværre måtte en tur i 1 division B. Den seneste måned er der sket en stor udvikling på holdet, alle er ved at finde deres plads og vi har været så heldig, at spille en masse gode kampe ved julestævnet i Lund. Stævnet endte med at drengene vandt guld i B-spillet.

De gode takter fra julen skulle så følges op allerede den 7. januar ude mod Oure. Grundet ferie og et par skader var vi taget afsted med en lidt smal trup. Efter en tæt 1 halvleg fik drengene hurtigt slået et stort hold. Hårdt forsvar gjorde, at vi kunne løbe en masse kontra og dermed ret hurtig udbygge vores føring med 7 mål. Kampen ender 17-28 hvilket var en god start på 1. division b.

Weekenden efter skulle holdet spille den første hjemmekamp mod Nyk. F. Et hold vi ikke kendt meget til, men dette gjorde ikke så meget da fokus helt klart var på vores egen præstation. I løbet af kampen fik vi afprøvet vores 5:1 forsvar. Vores klar styrke lige pt. er dog vores 6:0 forsvar hvor generalerne Mathias, Mads og Hauge for lov til at styre slagets gang. Som i sidste kamp giver vores gode forsvare, samt gode målmandspræstationer,  nemme mål i form af kontra. Kampen ender med at vi vinder med hele 17 mål nemlig 33-16. Vi formår faktisk at holde Nyk. F nede på kon 3 mål i 2 halvleg. Super flot præstation af drengene.

Søndag den 21. januar er der kamp hjemme mod lokalrivalerne Slagelse kl. 15.45 - kom og bak op om holdet og klubben.