Søndag d. 14/1-18 skulle TMS U14P, hold 1, forsøge at følge op på den flotte hjemmesejr mod Roskilde, denne gang ude mod Greve. Det så på forhånd ikke ud til at skulle blive nogen nem kamp. Inden sæsonstart havde de to hold krydset klinger i en træningskamp, som sluttede med en smal sejr til Ringsted, i en kamp hvor Ringsted havde umådeligt svært ved at løse Greves velskydende bagspillere. Yderligere var Greves træner til stede i Ringsted hallen, til midtugekampen mod Roskilde, og havde dermed den taktiske overhånd givet.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo hvor stillingen i løbet 5 minutter stod 3-3. Tempoet faldt en anelse, som kampen skred frem, og TMS skabte et lille hul på 2-3 mål. Hver gang det så ud, som om at Ringsted kunne skabe sig et lidt større hul fulgte Greve med og fik lavet et reducerende mål. I kampens indledning skal Tascha Køj og Petra Hansen nævnes for stort angrebsmæssigt ansvar. Sidstnævnte valgte at fejre sin fødselsdag i Greve hallen, hvor hun gav sig selv, og hele holdet, en gave og scorede imponerende 11 mål. Ved pausen var stillingen 11-9 til Ringsted.

Efter pausen kom de grønblusede bedst ud af starthullerne. Greves alternative angrebsspil blev lukket ned og det blev udnyttet til et hav af kontraløb, som Greves forsvar aldrig fik lukket rigtig ned for. Greve forsøgte flere forskellige forsvarsformationer, men lige lidt hjalp det når Ringsted spillerne angreb i fart. Dertil var der for meget fysik til forskel, og derudover var Ringsted holdet ganske enkelt for velspillende på dagen til at kunne lade sig bremse. I anden halvleg skal også nævnes Nikoline Mouritzen, som angrebsmæssigt viste prøver på hendes høje niveau og den store bredde TMS holdet besidder når alle byder ind. Flot kamp af Nikoline! Generelt var der tale om rigtig mange flotte præstationer på dagen, hvor TMS i 2. halvleg løber fra Greve og vinder halvlegen 16-6 – flot præstation.

Kampens spiller blev Nikoline Mouritzen på baggrund af hendes flotte indhop. Næste kamp er søndag d. 21/1-18 mod AB hjemme i Ringsted Sportcenter, kl. 13:20.