Onsdag d. 14/1-18 fik TMS Ringsteds U14 pige, hold 1, lov til at sparke 2. halvdel af sæsonen i gang. Modstanderen hed Roskilde, der ligesom Ringsted pigerne var blevet nummer 3 i deres pulje før jul. Roskilde holdet var inden sæsonens start spået en plads i bedste række, da man på forhånd vidste at holdet rummede et højt topniveau, som de dog har haft problemer med at nå. Der var altså tale om to hold, som havde noget at bevise.
Fra kampstart var det Ringsted pigerne, som satte sig på begivenhederne. Forsvaret havde fundet den helt rigtige højde hvilket skabte store problemer for Roskilde holdet, som måtte vente indtil kampens 8 minut, før de fik deres første mål. I mellemtiden havde Camilla Myssen løbet 3 kontra løb, eksekveret og flot suppleret af Tascha Køj, betød det at stillingen var 4-0, inden Roskilde kom på måltavlen. Generelt havde begge hold udfordringer med at bryde igennem de velstrukturerede defensiver, der var stillet op, hvilket efterlod et lidt rodet indtryk af kampen. Det stærke forsvarsspil i begge ender betød at de to hold fik rigeligt muligheder for at løbe kontra på hinanden. Desværre var ingen af de to hold i stand til at fuldt udbytte af kontrafasen i de fleste tilfælde. Efter en stærk start af Ringsted kom Roskilde lidt med igen mod slutningen af halvlegen, som Ringsted dog kunne gå til pause med en 9-6 føring til.
Efter pausen fik TMS holdet justeret angrebsspillet en anelse og disciplinen blev en højnet. Det var dog tydeligt at spillet aldrig rigtig kom til at flyde. Men på en dag hvor flere spillere havde svært ved at ramme topniveauet var det positivt at se, det kollektive spil fungerede bedre, herunder forsvar samt målmænd. Mange spillere kom på måltavlen og det er tydeligt at angrebsåbningerne er blevet kørt ind, så de nu sidder på rygraden.
På en dag hvor kollektivet viste sig fra sin bedste side sejrede TMS pigerne over et Roskilde hold, som gjorde sit absolut bedste. Det stærke kollektiv ses blandt andet også på at vi endnu engang kun lukker 15 mål ind. Kampens spiller blev Mathilde Rømer, som var en sikker sidste skanse bag et velplaceret forsvar.
Næste kamp er søndag d. 14/1-18 ude mod Greve.