Lørdag den 13. januar spillede u12P-4 hjemme mod to stærke Greve hold.

Første kamp starter godt ud, hvor det lader til at pigerne har tur i den, hvor flot presspil og løb ind i bolden gør at håndbold ser legende let ud. Pigerne er hurtigt foran Greve 2, og de holder en pæn føring hele kampen igennem, Pigerne vinder kampen 17-10. Kampen mod Greve 1 spilles ligeefter storsejren. Det er tydeligt at pigerne ikke var klar på at spillet gik endnu hurtigere i denne kampe og var derfor hurtigt bagud 5-0. En flok tyngede piger arbejder videre, men må gå til pause bagud 10-3. I pausen bliver der talt om at tage fat i forsvaret og at komme frem når de godt skydende Grevespillere lægger an til skud og i angrebet skal presset holdes og ikke mindst er der en screening fra stregen der skal køres på. Pigerne er klar til at knokle. Taktikken virker og pigerne kommer igennem til gode skud og Greve indhentes. Pigerne spiller flot, flot håndbold. Alle byder ind, de kommer i fart og springer hovedkulds igennem forsvaret selvom Grevepigerne står tæt. Viljen sejrer i 2. halvleg hvor pigerne vinder den 7-4. Det er desværre ikke nok og kampen tabes derfor 14-10. Stor ros til pigerne for at blive ved med at knokle!