TMS U15D drog til Lundaspelen med en smal trup på ni mand, heraf to målmænd. Første dag bød på to sene kampe 19:15 mod Ystads IF og 20:25 mod HSG Gremmendorf-Angelmodde, hvilket var en udfordring, da der var afgang 05:45 fra Ringsted. Dagen blev bl.a. brugt på at se u16H og få en god middagslur.

Vi kendte ikke noget til dagens modstandere, så vi fokuserede på os selv. Første kamp mod Ystads IF var en overordnet koncentreret indsats, hvor sejren sagtens kunne have været større, eftersom vi var foran med 6 mål midt i anden halvleg. Slutresultatet lød på 15-12. Dagens anden kamp mod HSG Gremmendorf-Angelmodde var en rodet affære, hvor vi tog en sikker sejr. Vi havde ingen problemer med at score mål i hverken 2.-fasen eller stationært angrebsspil, hvilket betød en hurtig føring. Det kostede lidt på koncentrationen, og tyskernes atypiske angrebsspil betød, at vi lukkede for mange mål ind. Slutresultat 24-16.

Efter at have set alle hold i puljen på førstedagen vidste vi, at vi ville møde meget hårdere modstand på andendagen i form af Skånela IF og Kävlinge HK. Igen to sene kampe, så drengene fik lov til at sove længe oven på førstedagens to sejre.
Umiddelbart var der bedst mulighed for sejr imod Skånela IF i første kamp, så alle sejl blev sat ind for at få to point. Kampen startede desværre ikke så godt for os, og kort inden pausen var vi bagud med 4-8. Vi fik dog sluttet halvlegen godt af og var kun bagud med to ved pausen(7-9). Efter pausen fortsatte vi de gode takter, og specielt Frederik og Daniel gjorde sig positivt bemærket i angrebet, ligesom forsvar fik rigtig godt fat med Simon i spidsen og Bertram i målet med flere vigtige redninger. Det betød, at vi med et minut igen var foran 12-10 med en mand i undertal. Vi kunne desværre ikke holde hovedet koldt mod modstanderens helbanepres, hvorfor vi lukkede to ærgerlige mål ind og måtte nøjes med uafgjort. Et meget ærgerligt resultat, men det var godt at se drengene vise utrolig god moral ved at komme tilbage, efter at have været nede 4-8.
Den sidste kamp var mod Kävlinge HK, som havde slået Skånela IF 18-11. Vi vidste det ville blive en svær kamp mod bl.a. en fintestærk playmaker og en meget skudstærk højre back. Derfor startede vi i dobbelt mandsopdækning af de to, med at give god plads til deres højre fløj og lukke tæt sammen i midten. Denne taktik lykkedes ikke særlig godt til en start, men heldigvis havde Jon flere gode redninger, hvorefter forsvaret kom bedre i gang. Vi var bagud 4-0, men igen viste drengene god moral og vi var kun bagud med to ved pausen. I anden halvleg kæmpede drengene fortsat forbilledligt mod en på papiret bedre modstander, men desværre måtte vi se nederlaget på 16-13 i øjnene. Vi gik derfor i B-slutspil pga. en dårligere målscore end Skånela IF.

1/8-finalen i B-slutspillet bød på IFK Kristianstad 2 med mange dygtige bagspillere, der spillede i et højt tempo, hvilket betød en del tekniske fejl fra deres side. Vi havde derfor en 8-1-føring ved pausen, og vi kunne derfor spille med bredden, hvis man kan kalde det det, når man har ni spillere på holdet. Specielt Johan var ustoppelig fra både højre back og på stregen. Vi sejrede derfor 16-7.
Derefter mødte vi H43 Lund 1 i kvartfinalen, hvilket blev en noget tættere affære. Vi fører dog gennem hele kampen med 2-3 mål, bl.a. takket være en flyvende Falk på højre fløj med seks scoringer. Forsvaret skal også positivt fremhæves, hvilket gav Jon gode arbejdsbetingelser med mange redninger til følge. Vi tog en sejr på 11-12.
Semifinalen mod Handbalschool Rijnmond startede rigtig godt for os. Angrebsspillet kørte fortrinligt, men vi havde problemer med deres fysisk stærke venstre back. Vi gik til pause med en føring på 7-10. Efter pausen holdt vi afstanden på en 3-4 mål, men midt i halvlegen begyndte ressourcerne at slippe op. Vi fik sværere ved at lave mål, og vi måtte desværre se os slået 15-14, og vi gik glip af B-finalen på sidstedagen.

Trods skuffelsen over at misse A-slutspil og B-finale kan drengene være stolte af deres indsats, da vi havde få dårlige perioder. Vi vinder fire kampe, spiller en uafgjort og taber en kamp med et mål og en med tre mål, hvilket er flot i en turnering med mange kampe og kun ni mand på holdkortet.