TMS Ringsted Drenge U14 hold 2 turneringskamp mod Maribo.

Højspændt kamp gav 2 point til TMS Ringsted.

TMS var forhåndsfavoritter til hjemmekampen mod Maribo søndag den 3. december i hal B.
Kampen startede i et højt tempo, hvor det hurtigt blev klart, at Maribo ikke var kommet til Ringsted for at forære de to point til TMS. For TMS var det primært to backs, Patrik og Isaksen som holdte TMS inde i kampen med meget fine hopskud – og gennembrudsmål, men Maribo svarede hele tiden igen og ved pausen var stillingen stadig helt lige.
I 2. halvleg begyndte TMS at bruge bredden, som bevirkede at fløjene, Alfred, Casper og Theis kunne omsætte nogle fine frispilninger fra bl.a. Noel og Anders til nogle vigtige scoringer.
Forsvaret blev rokeret om, Hjalte fik styr på midt forsvaret, og Oliver fik de vigtige redninger. TMS gik i front og 4 min. før tid var stillingen 26-23 til hjemmeholdet. Maribo gik i halvbanepres og 8 sek. før tid var stillingen 26-26, TMS var i boldbesiddelse og med et helt fantastisk gennembrud scorede Isaksen til 27-26 og blev dermed kampvinder. Det var en stolt træner, som efterfølgende kunne rose sit hold for en rigtig flot kamp.