Tidligt lørdag morgen mødte 14 semifriske piger op, ved Ringsted sportscenter og pakkede bilerne for at køre mod Amager.
Puljerne havde flasket sig sådan, at begge hold skulle spille i samme hal lørdag, det gav rig mulighed for at heppe på hinanden i løbet af dagen.
Holdene spillede 5 kampe, hvor 3 blev vundet og 2 tabt. Fra trænerteamet var vi meget spændt på niveauet efter et år med corona. Vi havde mange piger med, der er startede til håndbold indenfor det sidst år. De overraskede os dog alle positivt og det lover godt for den kommende sæson.

Søndag skulle det ene hold spille om 1-4 pladsen. De skulle igen tidligt op og drog spændte mod Amager og 3 kamp. Pigerne startede søndag nervøs ud, men da de fik styr på nerverne spillede de 3 flotte kampe.
Det resulterede i to sejre og et enkelt nederlag til et meget velspillende hold fra Hareskov.
Dagen blev rundet af med sølvmedaljer og muffins.

Det andet hold kunne søndag sove længe, inden de til middag også drog mod Amager. Dagen stod på to kampe, hvilket gav to flotte sejre. Pigerne fik prøvede flere ting af og spillet mange forskellige positioner. Resultatet af søndagens kampe betød at holdet sluttede weekenden på en flot 8. plads. Begge hold vendte trætte hjem søndag eftermiddag men pigerne glæder sig allerede til træning tirsdag med ny gejst og inspiration.

Trænerteamet siger tak til spillere og forældre for en god weekend og god opbakning til kørsel, frugt, kagebagning og støtte i hallerne.


  
 

  TMS Ringsted Ungdom - Tværalle 8 - 4100 Ringsted - info@tms-ungdom.dk - Tlf: 60 78 83 11 en løsning fra Klubmodul