Efter en lidt hakkende start på anden turneringshalvdel er U12 drenge nu ved at genfinde formen.

Først blev Hvidovre sendt hjem med et nederlag på 21-11 og herefter tog vi til Raklev på en hverdagsaften og med en times bilkørsel var første halvleg ikke optimal. Vi kom bagud med 8-11, men i anden halvleg steppede drengene op og sikrede sejren på 17-13.

Sidste kamp inden vinterferien var i HIK, hvor der var lagt op til fest med indløb, musik og mange tilskuere. HIK er et rigtig godt hold med flere spændende spillere og alle TMS drenge skulle præstere, hvis sejren skulle med hjem til Ringsted.

Heldigvis er der stor respekt for HIK og derfor var vi max klar på opgaven, så vi kom godt fra start og straks skabte et hul med føring på 2-3 mål frem til 8-5 ved halvleg. Vi stod super godt i forsvaret med Kasper som forsvarsgeneral og Kley som sikker sidste skanse. I angrebet spillede vi med meget få tekniske fejl, men desværre brændte vi alt for mange oplagte chancer og dermed hang HIK på…

Vi aftalte at have lidt større tålmodighed i angrebet og så kom der pludselig gang i målscoringen. Rigtig flotte gennemspillede mål og så med Aksel i super enkeltmandspræstationer. Vi fik skabt et hul på 13-7, hvor HIK gik frem i helbanepres og det løste vi desværre ikke særlig godt. Spillet blev nervøst og pludselig var stillingen 16-13. Heldigvis gik Aksel igen i front med 2 scoringer og han lukkede kampen til sejr på 18-14. Aksel blev fortjent kampens spiller, men forsvarsmæssigt skal hele holdet have stor ros.

Vi indstiller Aksel Halsgaard til januar måneds spiller, da han går forrest i kampene og har store individuelle kompetencer både i forsvar og angreb. Aksel stiller store krav til sig selv og holdet, men desværre har han ikke kunne træne så meget, da og prioritere fodboldtræning. Når har er til håndboldtræning er det med fuld koncentration og vilje. Han er en god kammerat og altid med et skævt smil og en kvik kommentar. Aksel er venstrehåndet og vil blive spændende at følge i de næste mange ungdomsår.

Nu er der vinterferie, men vi træner forsat og flere ting kan forbedres. Vores kontrafase er ikke eksisterende på trods af flot forsvar. Angrebsmæssigt skal vi have bredt spillet ud og vores gode fløje skal spilles langt bedre op til afslutninger. Endelig kan returløbet finpudses, så alle vender om og orienterer sig bedre på modstanderne.

Vores mix-hold er også kommet i gang efter jul, men det har været op ad bakke. Efter stor succes i C-rækken før jul rykkede holdet op i B-rækken, hvilket har været en stor mundfuld. Første sejr venter stadig, men i sidste kamp blev det tæt mod topholdet fra Sierslev og holdet havde fortjent bedre end 13-14. Drengene kæmper super godt til træning og så kommer sejrene også lige pludselig.