Søndag d. 7/1-18 skulle TMS Ringsteds U14 pige, hold 2, i kamp igen, efter en julepause, som var blevet fyldt ud det traditionsrige stævne i Sverige, Lundaspelen. Julepause havde pigerne ikke nydt meget af, inden træning startede op igen onsdag d. 3/1-18 – men ikke desto mindre mødte alle glade og veloplagte ind til træning igen i det nye år.
Kampen startede noget svingende for Ringsted pigerne, som i forsvaret endnu en gang viste højt niveau og stor offervilje for hinanden. Desværre havde de tilsvarende svært ved at finde løsningerne angrebsmæssigt, hvor det ofte forfaldt til panikskud når presspillet ikke virkede. I angrebet så Ringsted pigerne tit frustrerede ud og der manglede i høj grad initiativ, samt mod til at tage skuddene på de rigtige tidspunkter. Derfor måtte de grønblusede også se sig selv komme bagud med 9-2 inden gongongen slog til pause og TMS havde mulighed for at tale om mulighederne i kampen. I pausen blev der talt om løsninger og at tage de ting, som der trænes på uge ud og uge ind med ind på banen. Det virkede til at pigerne forstod budskabet, for på en rigtig god grøn periode, hvor det meste gik op i en højere enhed, fik Ringsted hentet størstedelen af de mål, som de var bagud med. Stillingen var pludselig kun 9-11 til HK Isefjord. Den gode periode var i høj grad ledt an af Frederikke Petersen, Sofie Jensen og Maike Scharff. Frederikke viste vejen med gode skud og tro på tingene, mens Sofie og Maike viste stort mod i de afgørende situationer, hvilket var med til at vende kampen. Desværre gik gassen lidt af ballonen til sidst og Ringsted måtte se HK Isefjord trække fra til sidst og vinde kampen 17-11. Kampens spiller blev Maike Scharff, som ikke satte en fod forkert forsvarsmæssigt, og gav alt hvad hun havde angrebsmæssigt.
TMS skal tage den gode periode med videre og ligge et lag mere på angrebsspillet, så der forhåbentlig kan blive sat lidt flere mål ind i de kommende kampe. Næste kamp er ude mod Holbæk søndag d. 14/1-18.